снимки: Петел“Големите пътни ремонти във Варна създават големи изпитания, това

...
снимки: Петел“Големите пътни ремонти във Варна създават големи изпитания, това
Коментари Харесай

Вижте в „Петел“ един голям абсурд: Отворен или затворен е пътят под ИУ към подлеза на ФКЦ във Варна?

снимки: „ Петел “

Големите пътни поправки във Варна основават огромни тествания, това е реалност. Явно обаче дружно с това се раждат и огромни парадокси, като този, който може да се забележи по трасето на бул. „ Цар Освободител “ и бул. „ Приморски “.

Отворена или затворена е тази пътна права? По силата на логиката, в случай че на нея към момента тече ремонт и е строителна площадка, би трябвало придвижването да е спряно. Да, само че пък колите си минават от там, освен това от много време, и никой не им пречи.



На всичко от горната страна и светофарите работят, само че дружно с това и тежките машини най-малкото вършат маневри по платното, което наподобява, в случай че не готово в окончателния си тип, то най-малко е проходимо.

Ясно е, че сходно „ отворено-затворено “ състояние устройва общината, тъй като по този начин риска от всеобщо неодобрение от водачите е по-малък. Който минал – минал, най-малко няма да се оплаква. Съвсем обособен въпрос е дали сходно двойствено състояние на един бул. е законно и то освен във връзка с правилника за придвижване по пътищата.



Кметът на Варна Иван Портних даде обещание довеждане докрай на обекта до края на месеца , да се надяваме, че до тогава никой няма да пострада от неразбираемото положение на пътната права. Иначе, отговорът, който получи „ Петел “ преди време за организацията на придвижване в този сектор, очевидно важи и в този момент: „ По принцип е затворено, само че има коли които минават “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР