Снимки: и Фейсбук, Никола МинчевЛидерът на Възраждане Костадин Костадинов направи

...
Снимки: и Фейсбук, Никола МинчевЛидерът на Възраждане Костадин Костадинов направи
Коментари Харесай

Костадинов: Две неща в теста на Никола Минчев ме притесняват

Снимки: и Facebook, Никола Минчев

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов направи коментар във „ Facebook “ по отношение на оповестения от ръководителя на Народното събрание Никола Минчев позитивен тест за Ковид. 

Ето какво написа Костадинов във фейсбук профила си:

" Поисках от ръководителя на Народното събрание да даде обществено своя позитивен тест за съществуване на ковид-19. Днес той най-сетне е благоволил да го направи. Това е фотографията от неговия персонален профил. Две неща обаче са притеснителни:
1. Никъде не се вижда името на индивида, комуто е юридически този тест.
2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на изработката на теста, а не час на печатане, то той демонстрира 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, схванал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и по-късно е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.
3. Ако това не е часът на теста, а някакъв различен час, остава отворен въпроса по кое време тъкмо е изработен този тест? При изискване, че КСНС завърши в 20 ч., а първата вест за това, че Минчев има коронавирус, е в 20.23 (във новини.бг), пробата би трябвало да е изработен за към 23 минути в извънработно време. Не че е невероятно на доктрина, само че на процедура е доста мъчно осъществимо.
За мен въпросите след показаният от Минчев текст станаха още повече. За съпоставяне демонстрирам моя тест от през вчерашния ден, с цел да стане ясно по какъв начин наподобява един същински лабораторен документ. Когато моят домакински арест, наименуван карантина, свърши, ще му задам тези въпроси персонално и обществено. Надявам се тогава да изясним всички неясноти. 
А другояче да е жив и здрав индивида, както и околните му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и в този момент е по този начин. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР