Снимки: ХК Свети КлиментФеноменално представяне прави отборът на Свети Климент

...
Снимки: ХК Свети КлиментФеноменално представяне прави отборът на Свети Климент
Коментари Харесай

3 от 3 за Свети Климент на държавното по хокей в зала

Снимки: ХК " Свети Климент "

Феноменално показване прави тимът на " Свети Климент " (Варна) в държавното състезание за мъже по хокей в зала, което се организира в Рудозем. Възпитаниците на мениджъра Християн Василев и треньора Ники Янчев завоюваха и трите мача в групата си, с което се класираха за финалната четворка, където се играе по регламента всеки против всеки.



Те стартираха с най-малък триумф с 5:4 над КХ Локомотив 1929 (София). Във втората си среща варненци не срещнаха никакви проблеми против пристигналия от баражите отбор на " Петър Берон " (Пд), надигравайки го с 8:2. Преди минути хокеистите от морската столица се оправиха и с вицешампиона от предходната година КХ " Академик+ " с 8:6.



Така " Свети Климент " излиза като отличник от група " В " с цялостен актив от точки. Другият тим във финалната четворка от този поток е Локомотив 1929. Тук любопитното е, че успеха на варненци над " железничарите " в групата ще се зачита за Топ 4 и те ще срещнат единствено двата противника, идващи от група " А ". Това са първенците от Славия 1921 и Вълците (Харманли).



Двубоят с " белите " е довечера, а този с другия отбор - на следващия ден преди обяд.

 



Съставът на ХК „ Свети Климент “ : Момчил Томов, Айлин Рафетова, Екатерина Пенева, Живко Андонов, Руслан Русев, Станимир Илиев, Веселин Ташков, Николай Янчев, Карл Приор, Александер Стайнбрих, Макс Бенедикт, Бастиан Грейт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР