снимки: Фейсбук/Неделя ЩоноваД-р Неделя Щонова е наистина уникален случай в

...
снимки: Фейсбук/Неделя ЩоноваД-р Неделя Щонова е наистина уникален случай в
Коментари Харесай

51-годишната д-р Щонова подпали мрежата с мокра снимка, дъщеря й не отстъпва

снимки: Фейсбук/Неделя Щонова

Д-р Неделя Щонова е в действителност неповторим случай в българския ефирен ефир.

Тя е комбиниране от професионализъм, същинска пристрастеност към медицината и здравето, невероятна персонална харизма и блестящо екранно наличие.

Тя е родена на 09.07.1972 година, което значи, че е на 50 години.

Предаването й в програмата на БТВ „ Светът на здравето “ приковава вниманието освен поради скъпите препоръки, само че и поради самата нея.



Това обаче не значи, че няма проблеми и не е подложена рецензии. Напротив, телевизионната лекарка на bTV постоянно е обект на нападки.



Д-р Щонова се прочу с присъединяване си в „ Преди обед “ и след дълги години като водещ на здравната графа в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова, тя най-накрая получи лично предаване. То се излъчва в почивните дни преди обедните вести. По-малко от година след началото на „ Светът на здравето “ още е рано да се каже дали то е триумф или неуспех.

Какъвто и негативен фактор да се е появил в живота на доктор Неделя Щонова, тя му отвръща по най-достойния метод – твърдо и гордо, даже с риск да провокира спомагателна злоба в злобарите. Водещата пусна във Facebook фотография след плуване в реката, на която наподобява ослепително.



„ Хората не виждат и няма да виждат това, което правиш добре или вярно. Те по-често ще се фиксират върху другото, върху това, което вършиш неправилно. Трябва да си ОК с това “, доктор Щонова като коментар към фрагмента. Тя също така цитира и Желязната лейди Маргарет Тачър:
„ Маргарет Тачър обичаше да споделя за хорската злоба:
– Дори моите критици да ме видят, че вървя по водата на Темза, те ще кажат, че го върша, тъй като не умея да плавам.

Така че … дано имаме вътрешната мощ и независимост … да усвояваме всякакви шеметни неща – като да вземем за пример … ходенето по вода “.



Д-р Недея Щонова има всички учредения да има високо самочувствие, освен поради превъзходната си кариера и забележителната си форма. Тя е извънредно горда и с прелестната си щерка Лили, която напълно скоро навърши пълноправие. Между майка и щерка има доста мощна и близка връзка, това проличава от огромната изложба от общи фотоси в обществената мрежа.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР