снимки БулфотоВарненски фотограф нареди изложбата си Наоколо в месарски магазин

...
снимки БулфотоВарненски фотограф нареди изложбата си Наоколо в месарски магазин
Коментари Харесай

Варненски фотограф нареди изложба в месарски магазин

снимки Булфото

Варненски фотограф подреди изложбата си " Наоколо " в месарски магазин в центъра на града. 

Снимките на Пламен Михайлов нямат нищо общо с месото, а са градски композиции, снимани в града. Идеята и поканата за тази галерия е на варненския художник Димитър Трайчев. Пламен Михайлов се занимава професионално с снимка и образуване на фотографски събития от 2004. От 2011 е ръководител на съдружие „ Фотографско Общество Варна “, съобщи Булфото.



От 2014 – Съосновател и учител по улична и градска снимка към Photoschool.bg. Има голям брой участия и награди в редица национални и интернационалните фотографски пленери и състезания.


" Всички гледат. Едни виждат, други не. Някои, от тези, които виждат, виждат. Да забележиш не значи, че реагираш. Не всички реагирали намират подтик да припознаят обстановката като своя. До Брасаи и Родченко - първоикони за образната културата на 20-ти век, никой не е фокусирал редовно вниманието си на небрежното и клиширано битуване. Отговорността към образната памет отвън празненство културата през днешния ден е екзотика. Тук и в този момент имаме човек в града. Пламен обикаля НАОКОЛО ", сподели Димитър Трайчев при откриването на изложбата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР