Снимки: БулфотоЕкшън при палатковия лагер на Орлов мост. Възрастна жена

...
Снимки: БулфотоЕкшън при палатковия лагер на Орлов мост. Възрастна жена
Коментари Харесай

Петър Кърджилов е задържаният на Орлов мост, нападнал възрастна жена

Снимки: Булфото

Екшън при палатковия лагер на Орлов мост. Възрастна жена опита да скапе изписания с трева от протестиращите надпис " Оставка ". По думите им тя им е посягала с бастун и ги е обиждала, оповестява " България Он Еър ".

" Не сте вие, които ще ми кажете от кое място да мина ", настоя дамата, която твърди, че близкият до Десислава Иванчева Петър Кърджилов я е нападнал.


Секунди по-късно той бе арестуван от служителите на реда. Кърджилов не спираше да крещи, че го боли и моли служителите на реда да отхлабят белезниците и да не го притискат.
" Помощ! Боли ме, мачкат ме! Няма причина за ареста ми. Госпожата ни псува и протяга ръка с бастун, а ние сме тук да се борим против мафията ", крещеше той.



Минути след случая деятелят на " Зелените " беше отведен от служителите на реда, до момента в който други протестиращи се застъпиха за него и неведнъж запитаха униформените за какво го арестуват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР