Снимки: Булфото и фейсбук/БОЕЦИзключително гневен пост написа във фейсбук лидерът

...
Снимки: Булфото и фейсбук/БОЕЦИзключително гневен пост написа във фейсбук лидерът
Коментари Харесай

БОЕЦ: Държавата на кренвиршите! Борисов раздаде половин милиард, но не купи бусове за ваксините

Снимки: Булфото и фейсбук/БОЕЦ

Изключително ядосан пост написа във фейсбук водачът на БОЕЦ Георги Георгиев. Повод бе това, че имунизациите днеск потеглиха към обособените градове с бусове на компания за кренвирши.

Ето и какво написа той:

" ДЪРЖАВАТА на кренвиршите! 
Ваксините дойдоха с бусове за... кренвирши. 
Сами по себе си имунизациите са тежка тематика в България. Правителството на мафията обаче употребява всяка опция, с цел да маргинализира и освини в допълнение всичко. " Ключът към триумфа " е да упрекват за всичко жителите, медиците и тн.  и авансово да се приготвят за следващият неуспех с дежурните пояснения, димки и неистини.
Борисов раздаде последните месеци от прозореца на джипката най-малко половин милиард за асфалт и " господ да елементарни ", с цел да задържи прогнилата си власт. Можеха да се купят три профилирани буса за жълти стотинки за лабораторията и имунизациите да се транспортират с тях. А не с камиони за кренвирши. Да, но не. Да ви напомня ли, че в България строителството на магистрални лотове се печели от сладкарници? А  пречиствателни станции се " усвояват " и строят от наши компании за боза или пелети? 
Това е картината - страната на кренвиршите. На ментета, на полуфабрикатите в политиката, на гнусните  жили, кости и хрущяли в Народното събрание. 
И очаквам до дни да почнат да обвинявате жителите, че били антиваксъри, че не желали да се имунизират, че  не имат вяра на мутрата, дето ги такова с 200 още за закуска. Но, запитайте се, кой ще има вяра, в случай че ти карат ваксина в бус за кренвирши? Защо го вършат тогава, за какво убиват и дребното нормалност, която е останала по земите ни? С една нелепост унищожават труда на медиците. 
Защото това знаят, това могат и това вършат. Управляват ни тъпи и алчни изроди, които с изключение на да лъжат и крадат нищо друго не могат да вършат.  БОЕЦ разобличаваме закононарушенията им и водим борба против това зло за независимост и правдивост! 
Мафията не избавя, мафията лъже, ограбва и убива. 
Премиера -кренвирш е пасажер, само че преди да си отиде ще " занули " каквото може с вярата, че в завещаният мрак ще може да се прероди и върне още веднъж. 
Не става. Но бусовете за кренвирши стават и  за бюлетини. Само споделям, да си знаете. 
Битката продължава.
26.12.2020г. - Георги Георгиев - БОЕЦ
#БОЕЦ "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР