Снимки, автографи и още много приятни изненади очакват почитателите на

...
Снимки, автографи и още много приятни изненади очакват почитателите на
Коментари Харесай

Звезди от "Откраднат живот" на специална среща с феновете

Снимки, подписи и още доста приятни изненади чакат феновете на сериала в Sofia Ring Mall на 11 ноември

Искате ли да видите онлайн вашите екранни любимци от „ Откраднат живот ", да поговорите с тях, да се снимате дружно и да получите подписи? - Тази фантазия на хиляди фенове става действителност на 11 ноември, когато звездите на хитовия български сериал по NOVA ще бъдат в Sofia Ring Mall на особено проведена фен-среща.

В събота от 17 ч. част от актьорския състав на „ Откраднат живот " идва в Sofia Ring Mall непосредствено от снимачната площадка на следващия трогателен епизод за среща със своите почитатели. Посетителите ще имат неповторимия късмет да им зададат своите въпроси, да се снимат с тях и да получат подписи. Звездите от МБАЛ „ Свети Кирил " и продуцентът Евтим Милошев ще им разкрият и забавни обстоятелства и случки от кухнята на кино лентата. С кои обичани герои от най-успешния български медицински сериал ще можете да се срещнете и още какви специфични изнанади са подготвили за вас, ще разберете на 11 ноември в Sofia Ring Mall.

Дългоочакваната фен-среща със звездите на „ Откраднат живот " затвърждава задачата на комерсиалния център в полите на Витоша да провежда извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки концепцията за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, Sofia Ring Mall се постанова като желана дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на свободното време на цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР