Сара Фъргюсън отказа да бъде въвлечена в спора между принц

...
Сара Фъргюсън отказа да бъде въвлечена в спора между принц
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън наруши мълчанието относно враждата между Чарлз и Андрю заради „разпадащата се“ ложа в напрегнат разговор

Сара Фъргюсън отхвърли да бъде въвлечена в разногласието сред принц Андрю и крал Чарлз по отношение на „ разпадащата се “ Кралска ложа.

Смята се, че принц Андрю има дълготраен наем в Кралската ложа, само че е „ вкаран в спор с брат си Крал Чарлз “ по отношение на бъдещето си там и поддръжката на ложата. Тъй като крал Чарлз дава отговор за финансите на кралските семейства, може да се окаже, че той лимитира средствата - и това би означавало, че принц Андрю ще се бори с разноските за поддръжка на парцела.

King В момента Чарлз също заплаща сметката за сигурността на принц Андрю, която натрупва големи £3 милиона всяка година, и " враждата " сред тях наподобява кипи, защото се споделя, че крал Чарлз приканва брат си да вземе нов парцел, вместо парцелът от клас II, който има общо 30 големи стаи и коства доста за поддръжка.

Самата Сара живее в хижата с принц Андрю, само че говорейки в Good Morning Britain през днешния ден, Сара отхвърли да бъде притеглен от враждата. Говорейки в шоуто, тя сподели: „ Склонна съм да не се въвличам в бр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР