Стопкадри бТВЕлизабет Кравец очаква да се стигне съд, след като

...
Стопкадри бТВЕлизабет Кравец очаква да се стигне съд, след като
Коментари Харесай

Елизабет Кравец: Аз съм си чиста пред себе си

Стопкадри бТВ

Елизабет Кравец чака да се стигне съд, откакто й бе отнета купата „ Мис България “.

Тя насочи и рецензии към носителя на правата на състезанието Гаел Бонел Санчес, откакто предприемачът разгласи, че й лишава короната, защото не е спазила клаузи в контракта, които е подписала преди да се яви на състезанието.



Ето какво съобщи Кравец в „ Преди обед “ по бТВ:

Преди да схвана новината преди два дни от жълтите медии, имах едно писмо, само че сигурно нямаше такива закани. Ние не сме си говорили с Гаел, не знам от какъв брой месеца и не знам какво към този момент би трябвало да кажа и дали би трябвало да го потърся този човек.

Аз съм си свършила всичко и каквото би трябвало, съм го направила. По принцип, по контракт, в случай че приказваме към този момент публично, няма такова нещо за лишаване на купа.

Единственото нещо са финансови наказания, само че няма лишаване на купа. Не знам и дали го има някъде в интернационалните състезания.



Интересите на Гаел са повече бизнес и финансови, и както имаме много различия в това нещо, ще се наложи може би, в случай че и той пожелае, да се срещнем в съда.

Аз съм си в действителност чиста пред себе си, пред съвестта си и пред хората, които са ме избрали, и не считам, че заслужавам цялото това от негова страна.

Той не искаше да споделям с никакви хора и хората като се свържат с мен, аз трябваше да ги експедирам към него. Аз ги препращах, те чакаха, чакаха известно време и най-после отново се обръщаха към мен.

И аз си крещя, какво се случва. Защото и аз съм човек, и аз желая да се развъртвам. Спонсорите ми в България се обаждат през вчерашния ден и през днешния ден, и ми споделят: Елизабет, слънчице, ангелче, обичаме те, всичко ще е наред.

Надявам се, в случай че има финансови проблеми, да има метод да ги изясним. Но по-рано нямахме никаква връзка, нито аз с него, нито той с мен, и просто имаше огромно недоразбирателство.

Аз си работя по моите неща. Имам другар, той не е чичко паричко, както другите си мислят. На моите години е, работим си дружно, просто аз съм една жена, която сега построява своето бъдеще. Аз съм направила и всичко, с цел да съм образец за моето потомство.

Дали съм чела контракта за състезанието, преди да го подпиша?

Подписах го два дни пред „ Мис България “, когато се подготвяхме с другите девойки в Банско. Честно казано, аз не чаках да печеля и просто ние с мама подписахме контракта, дадохме го и забравих за него.

А в този момент би трябвало да се боря с следствията от това нещо. Предполагам, че ще се стигне до съда и ще се потвърждава кой е прав и кой е отговорен.

Аз обаче не обичам такива неща, само че е явно, че „ Мис свят “, може би към този момент не ми би трябвало това нещо. Аз в този момент работя по много планове, които имам, тъй че сигурно в живота ми хубавото занапред следва.

Моето име напоследък се свързва или с доста хубаво или с нещо скандално и някаква рецензия. Някой нещо приказва за мен, само че почтено казано съм привикнала постоянно да чуя нещо за себе си и да прочета нещо за мен, тъй като това е животът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР