Снимки: АМФЛ-ВарнаС грандиозно шоу на терените за минифутбол на спортен

...
Снимки: АМФЛ-ВарнаС грандиозно шоу на терените за минифутбол на спортен
Коментари Харесай

Наградиха шампионите и медалистите в АМФЛ-Варна на грандиозна церемония

Снимки: АМФЛ-Варна

С грандиозно шоу на терените за минифутбол на състезателен комплекс " Спартак " се състоя церемонията по награждаването на сезон 2022/23 в АМФЛ-Варна. Своите купи, медали, ваучери и дарове получиха първите три тима във всяка от четирите дивизии, а уредниците обичайно наградиха и по няколко футболисти с самостоятелни награди.



В началото бяха отличени няколко представители на прелестния екип на АМФЛ-Варна. Съдиите Петър Ставрев и Илиян Илиев получиха специфични плакети за това, че са свирили по над 1000 мача в шампионатите на организацията. Силвия Туйкова пък бе отличена за най-проспериращ сътрудник.



След това пет тима получиха награди за това, че вземат участие по 10 години в конкуренцията. Става дума за МФК Тича, Fullmax, МФК Балерини, АМФК Лудата тайфа и МФК Монтана.



Големият първенец в Premier лигата е Порто-Ди Ес, който се поздрави с купата и златните медали. На втора позиция при най-хубавите остана отборът на МФК Балерини, а трети са футболистите на Fullmax. С оценката за най-хубав вратар си потегли Борис Димчев от МФК Тича, бранител №1 е Драгомир Младенов от Порто, над всички при полузащитниците е Дмитро Жилчук от Fullmax, Димитър Игнатовски от Балерини е най-хубав състезател, а Костадин Иванов от първенците си потегли с две награди - за голмайстор и помощник №1. Купата за Феър плей пък отиде в тима на Валекс-Бенита.



В Win 1 първенец е The Unity, следван от TNT и Parkmart. Тук бяха връчени следните самостоятелни призове: най-хубав вратар - Ивайло Вълчев (Спейс Тийм), най-хубав бранител - Никола Иванов (TNT), най-хубав полузащитник - Кристиян Христов (The Unity), помощник - Деян Давидов (Parkmart), голмайстор - Диян Николов (Атлетик) и най-хубав състезател - Румен Касабов (TNT). Наградата за Феър плей бе присъдена на МФК Пекарни Чочо.



Титлата в Win 2 е за АМФК Лудата тайфа. Втори е МФК Монтана, а трети - Red Partners. Вратар №1 е Димитър Стоянов (Park The Bus), топ бранител е Пламен Георгиев (DJIEN), най-хубав полузащитник е Александър Василев (Red Partners), с най-вече асистенции е Иван Парушев от Шато Вапцаров, голмайстор е Атанас Йончев (МФК Монтана), а най-хубав състезател - Антон Петров (АМФК Лудата банда). С премията Феър плей бе отличен Park The Bus.



В Win 3 №1 е Няма подобен тим, със сребърните медали се поздравиха футболистите на WINBET, а с бронзовите - ФК Дружба. Веселин Добрев от WINBET е вратар на сезона, Тодор Иванов от Няма подобен тим е №1 измежду бранителите, Божидар Димов от ФК Дружба е над всички при полузащитниците, Момчил Димитров от Няма подобен тим си потегли с наградите за помощник и голмайстор, а най-хубав състезател е Денис Андреев от WINBET. С купата за Феър плей бяха отличени играчите на ФК Сокол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР