Снимка УикипедияКанцлерът Ангела Меркел призовава за международна солидарност на фона

...
Снимка УикипедияКанцлерът Ангела Меркел призовава за международна солидарност на фона
Коментари Харесай

Меркел: Не достигат 8 млрд. евро за разработване на ваксина

Снимка Уикипедия

Канцлерът Ангела Меркел приканва за интернационална взаимност на фона на пандемията на ковид и сподели, че откакто бъде създадена ваксина, тя би трябвало да бъде налична за всички.

Веднага откакто има ваксина против ковид, тя би трябвало да бъде разполагаем на всички хора, съобщи немският канцлера Ангела Меркел, написа БГНЕС.

Става дума за това „ по какъв начин създаваме за всички хора по света ваксини, медикаменти и положителни диагностични принадлежности “, сподели Меркел в седмичното си видеообръщение в събота. " Днес към момента липсват осем милиарда евро за създаването на ваксина. "

Канцлерът сподели тези думи преди интернационалната донорска видеоконференция за рецесията с ковид, която ще се организира в понеделник. Германия е един от домакините на тази конференция, на която предложения Европейската комисия и която има за цел да събере финансиране, наред с други неща, за проучване на имунизациите.

„ Днес към момента липсват осем милиарда евро за създаването на ваксина “, сподели Меркел. Следователно е значимо, че в този момент с тази работа се захваща огромен съюз и допустимо най-вече участници с финансови вноски.

Това също би трябвало да даде опция за създаване и произвеждане на медикаменти. " Германия ще даде забележителен финансов принос ", разгласи Меркел. " Една от най-наложителните задания е да спасим милиони животи на този свят ", съобщи канцлерът.

Германия желае да работи в тясно съдействие със Световната здравна организация (СЗО), която има основна роля по този въпрос. Важно е " една ваксина да се възползва от всички, откакто е била създадена ", както и опциите за лекуване и диагностика " да се възползват колкото се може повече хора ".

Следователно би трябвало да бъде допустимо производството им в огромни количества. " Ние сме ангажирани с обстоятелството, че единствено взаимни дейности, интернационалните многостранни дейности ще ни разрешат да преодолеем тази пандемия ", сподели Меркел. Тъй като коронавирусът се популяризира по целия свят, заболяването „ не може да се бори на национално равнище, а единствено взаимно “.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР