Снимка ТуитърПочувствах се засрамена от това, че бях страхлива, заяви

...
Снимка ТуитърПочувствах се засрамена от това, че бях страхлива, заяви
Коментари Харесай

Уейнстейн бил бесен на Салма Хайек, заплашвал, че ще я убие

Снимка Туитър

" Почувствах се засрамена от това, че бях страхлива ", съобщи холивудската актриса Салма Хайек пред телевизионната водеща Опра Уинфри във връзка секс абсурда, раздрусал кино промишлеността, написа Канал 3.

Хайек отказала да взе участие в първия материал на " Ню Йорк Таймс “, който разкри за половите набези и тормоз, упражнявани от продуцента Харви Уейнстийн върху дамите от сектора. Въпреки че Хайек към този момент е говорила за многочислените опити на Уейнстийн да се възползва полово от нея, пред Опра тя разкри нещо ужасяващо, за което не беше споменавала до момента. " Той ми сподели, че желае да ме убие. Той сподели на Джули Таймор (режисьорката на кино лентата „ Фрида “): Ще счупя капачките на коленете на тази п**ка “, описа Хайек.   

Още през декември тя изясни нашироко какво е претърпяла по време на фотосите на един от най-хубавите си филми – „ Фрида “, през 2002 година. В него взе участие друга жертва на продуцента, разгласен за страшилище – Ашли Джъд.

Пред Опра Хайек разказа „ макиавелисткия яд “ на Уейнстийн, който трябвало да понесе след всичките си отводи.„ Ще те убия, не си мисли, че няма “, заплашил я той един път.  

Два месеца преди експлоадирането на абсурда от „ Ню Йорк Таймс “ се свързали с актрисата до момента в който подготвяли първата си публикация с разкрития за мастития продуцент.

„ Те се свързаха с мен, с цел да стана част от първата им публикация и по това време към този момент се беше вдигнал звук, аз започнах да рева, когато ме помолиха и в последна сметка не го направих “, призна Хайек.

„ И по-късно се почувствах засрамена, че бях страхлива. Подкрепях дамите две десетилетия, само че бях страхлива “, добави тя.  

„ Когато информацията за Харви излезе нескрито, бях засрамена, че не бях споделила нищо. Но усещах, че болката ми е толкоз дребна спрямо всички други истории “, показа звездата.  

„ Уейнстийн не беше първият мъж, които ми предизвиква това. Бях деликатна към него. Справих се в действителност добре. Може би по тази причина той не ме изнасили “, уточни Хайек.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР