Снимка: Трафик нюз бг10-годишната Ангелинка отивала на училище заедно с

...
Снимка: Трафик нюз бг10-годишната Ангелинка отивала на училище заедно с
Коментари Харесай

Секунди преди смъртта: Стана ясно какво е правила с майка си Ангелинка, преди джигитът с много провинения на пътя да я отнесе

Снимка: Трафик нюз бг

10-годишната Ангелинка отивала на учебно заведение дружно с майка си Иванка, когато била блъсната от джипа. Инцидентът стана тази заран към 8 часа в ромската махала в село Първенец, детето е починало на място, написа Трафик нюз бг.

Според хората в махалата джипът се е движел с доста висока скорост и това не е първата злополука на водача. „ Преди една година същият водач ме блъсна, до момента в който бях в колата си. Движеше се с над 100 км/час. Преди няколко години пък блъсна друго дете в центъра на селото, то се е разминало единствено с травми ”, споделя 21-годишна жителка на махалата, написа Блиц.

На място има и юрист, който успокоява хората. Бащата на Ангелинка стартира да крещи на медиците, които се пробваха да вземат натрупа на детето. Той изиска да види момиченцето.

Припомняме ви, че след случая родственици на прегазеното дете скочили да бият 56-годишния водач на автомобила. Напрежението е овладяно, открит е единият от участниците в побоя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР