Снимка: struma.comТаксиметров автомобил Опел горя тази нощ в петричкото село

...
Снимка: struma.comТаксиметров автомобил Опел горя тази нощ в петричкото село
Коментари Харесай

Конкуренцията нанесе страшен удар на таксиджия от скандално петричко село

Снимка: struma.com

Таксиметров автомобил " Опел " пламтя тази нощ в петричкото село Тополница. Колата е благосъстоятелност на известния в селото Стефан Коларов - Урански, който е таксиметров водач, задържан неколкократно за владеене и разпространяване на опиати. 

Това е 4 -тия автомобил, благосъстоятелност на Урански, който се трансформира в купчина желязо след палежи. Миналата година опожариха 2 от колите му. Полицията стартира следствие и търсене на подпалвачите. Две са главните версии - борба в пазара за търговия на дрога, или конкуренция измежду таксиметровите водачи. Урански обслужва курсове от Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата до Петрич, написа struma.com.

Припомняме, че предходната година при спецоперация на полицията в Петрич, Урански бе задържан с опиати на задната седалка на колата му. Тогава той описа пред Struma.com, че завистливи и злобни сътрудници му подхвърлили опиата, с цел да му " създадат пакост ". Има формирано дело по случая. Не е изненада това, което се случва в известното като меката на дрогата петричко село. Тук са най-големите трафиканти на опиати в региона. Тополница е родното място на Огнян Атанасов, дилърът добил популярност с бягство от гръцки затвор, Атанасов направи сериозна мрежа от дилъри, които и след неговата дейна активност, продължиха работата си.

Казват, че в село Тополница има най-вече производители и " дистрибутори " на дрога в Петричко.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР