Снимка, публикувана в най-голямата софийска група в социалната мрежа Facebook,

...
Снимка, публикувана в най-голямата софийска група в социалната мрежа Facebook,
Коментари Харесай

Мрежата се взриви заради баща от София, който дава на детето си да пие бира СНИМКА

Снимка, оповестена в най-голямата софийска група в обществената мрежа Фейсбук, провокира вълна от мнения. На нея се вижда по какъв начин дете е надигнало шише с бира. В същото време мъж, който по всяка възможност е неговият татко, е седнал на пейката и гледа в своя мобилен телефон.

"Така се гледа дете което би трябвало да е на градина, само че вместо това пие бира в кв. Захарна фабрика ", написа възмутена дамата, направила фотографията.

Дали детето е отпило от бирата не може да се каже с безспорна сигурност, само че на фотографията ясно се вижда по какъв начин то е допряло шишето до устата си.



Случката се е разиграла в парк в столичния квартал „ Захарна фабрика “. Детето е на забележима възраст 3-4 години.

Под обявата има стотици мнения. Някои хора смятат, че бащата би трябвало да бъде осъден уместно. Други са на мнение, че в бутилката може да има налята вода, а не бира. Трети подлагат на критика дамата, която е направила фотографията, че не се е намесила:

„ Бащата цъка на телефон, чавето пие бира – идилийка. “

„ То па една страна. “

„ Докато сходни човеци имат право да гласоподават и да взимат помощи, страната ще си е на същия хал. “

„ А за какво не е на градина? Защото има места, само че през 5 квартала, в случай че са кандидатствали? “

„ Нали взима помощи ромът! “

„ Има и такива татковци. “

„ Без помощи за такива. “

„ Бира ли е или вода в бутилка от бира? “

„ Може и ракия да е, нали. “

Други разясняват, че в шишето може да има вода:



Дали от Агенцията за протекция на детето ще се сезират след обявата във Фейсбук и ще създадат инспекция по случая следва да разберем.

През месец януари тази година различен случай с оповестен в обществената мрежа Фейсбук клип провокира сериозна социална реакция. На него се виждаше по какъв начин 3-годишно дете пие бира, а възрастните към него се забавляват и даже му споделят „ Наздраве “. От видеото ставаше ясно, че детето е в несъответстващо положение.

Със случая тогава се заеха от Дирекция „ Контрол правата на детето “ към Държавната организация за протекция на детето. Те оповестиха, че ще сезират и ГДБОП и Министерство на вътрешните работи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР