Снимка: Прокуратура Помещенията във фабриката са били оборудвани с високоефективна

...
Снимка: Прокуратура Помещенията във фабриката са били оборудвани с високоефективна
Коментари Харесай

Разбиха нелегална фабрика за цигари и откриха над 1 милион кутии

Снимка: Прокуратура

Помещенията във фабриката са били оборудвани с високоефективна поточна линия за произвеждане и пакетиране на цигари, самостоятелно електрозахранване и дизелов електрогенератор. Открити са и стаи, оборудвани за живеене на служащите, които правили индустриалната активност и обслужвали машините.

При акцията са били открити огромни количества консумативи - изсъхнал нарязан тютюн, филтри и фолио, принадлежности и опаковки за пакетиране. Фабриката е била прикрита в региона на други икономически здания, като за осъществяваните в нея действия се води настрана досъдебно произвеждане.

Снимка: Прокуратура

44-годишният мъж е арестуван и са му повдигнати обвинявания. Той ще остане в ареста за 72 часа по решение на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Пазарджик да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него. 

За действието се планува наказване отнемане от независимост от две до осем години и санкция до 10-кратния размер на пазарната цена на стоките.

Снимка: Прокуратура

Нанесените вреди от откритите цигари са за 12 милиона лв..
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР