Снимка: port-varna.bgЗаради силния вятър пристанище Варна е затворено, съобщават от

...
Снимка: port-varna.bgЗаради силния вятър пристанище Варна е затворено, съобщават от
Коментари Харесай

Пристанище Варна е затворено, отмениха полет на Летище Варна

Снимка: port-varna.bg

Заради мощния вятър пристанище Варна е затворено, оповестяват от Директива за птиците " Пристанищна инфраструктура ".

Летище Варна работи обикновено, само че е анулиран полетът за София в 8:40. Полетът, който трябваше да дойде тази заран от София също не се е състоял, написа Moreto.net.

Автобусите на Градски превоз са имали проблем с напредването при обръщача в квартал „ Владислав Варненчик ” и това е наложило лугиране на маршрута в региона, оповестява Радио Варна.

Няколко секции на светофарни уредби също са паднали от мощния вятър.

Рано сутринта е паднала железна ограда по улица " Вяра " във Варна и това е спряло прекосяването на рейсове по линия с номер 148. Подобен случай краткотрайно е затруднил придвижването на рейс по линия №14 при обръщача на спирка „ Почивка ”. С помощта на пожарната трудностите са отстранени.

Над 25 са сигналите, подадени в община Варна за паднали клони и дървета през миналата нощ. Щетите са единствено материални. Няколко автомобила са били смачкани от паднали дървета заради мощния вятър. Той е причина и за падналата коледна декорация в квартал „ Галата ”.

Сериозен е бил казусът с паднало скеле на постройка на улица „ Котел ” до Драматичния спектакъл. Полицията е оградила мястото, а пожарникарите са отстранили скелето.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума мо
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР