Снимка: pixabayФедералната служба за външна дейност, външна търговия и сътрудничество

...
Снимка: pixabayФедералната служба за външна дейност, външна търговия и сътрудничество
Коментари Харесай

Белгия въведе ограничения за пътуващите от Северозападна България

Снимка: pixabay

Федералната работа за външна активност, външна търговия и съдействие за развиване на Белгия от през вчерашния ден реалокира Северозападния регион (Видин, Враца, Лом, Монтана) на България от „ зелена “ в „ оранжева “ зона. Всички български жители, идващи в Белгия от тази зона подлежат на целесъобразна карантина и тест за COVID-19.

Кодът на зоните се трансформира от време на време според от епидемиологичната конюнктура. От Министерство на външните работи напомнят, че, считано от 1 август, всички лица, пътуващи за Белгия, без значение от зонирането по страните и типа превоз, следва да попълнят не по-късно от 48 ч. преди идването си формуляр Public Health Passenger Locator Form,  който следва да бъде изпратен по електронен път през . , написа nova.bg.

При потребност от подпомагане, българските жители в Кралство Белгия могат да се обръщат към българското посолство в Брюксел на следните телефонни номера: +32 2 374 47 88; +32 2 374 08 66, както и дежурен телефон за незабавни случаи в извънработно време: +32 473 981042. Запитвания може да се насочат и на имейл адреса на българското посолство в Белгия -  [email protected].

Актуална информация за зоните може да бъде открита на следните линкове: https://diplomatie.belgium.be; http://www.info-coronavirus.be.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР