Снимка PexelsТаен багаж разкриха служители от Главна дирекция Митническо разузнаване

...
Снимка PexelsТаен багаж разкриха служители от Главна дирекция Митническо разузнаване
Коментари Харесай

Митничари откриха недекларирани 41 500 евро на ГКПП „Лесово“

Снимка Pexels

Таен багаж разкриха чиновници от Главна дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “ - недекларирани 41 500 евро в облеклата и в персонален багаж на двама български жители, влизащи в страната от Турция с лек автомобил, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Митници ". Колата с българска регистрация е пристигнала на Митнически пункт " Лесово " на 25 октомври, на трасе „ Входящи леки коли и рейсове “.

Шофьорът и неговият сателит са декларирали, че не придвижват валута, валутни полезности или артикули за обявление. Автомобилът е селектиран за щателна митническа инспекция, при която митническите чиновници откриват в персоналната чанта и в джобове в облеклата на водача недекларирани 21 500 евро. Още 20 000 недекларирани евро са открити в джобове в якето и в чанта с персонални движимости на пасажера в автомобила. Недекларираната валута от общо 41 500 евро в разнообразни купюри е с левова равноценност 81 165 лева Срещу двамата български жители са формирани актове за нарушаване на Валутния закон. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР