Снимка PexelsПродължава предизборната кампания на Доналд Тръмп. И днес той

...
Снимка PexelsПродължава предизборната кампания на Доналд Тръмп. И днес той
Коментари Харесай

Тръмп: Джо Байдън направи корумпирана размяна за номинацията на своята партия.

Снимка Pexels

Продължава предизборната акция на Доналд Тръмп. И през днешния ден той се видя със симпатизанти. Ето какво им сподели Тръмп:

Тръмп означи, че " е прекратил кошмара за NAFTA [Северноамериканско съглашение за свободна търговия] " и вместо това въвел USMCA [Споразумение Съединени американски щати - Мексико - Канада]. По думите му това съглашение осигурявало, наред с други неща, " десетки хиляди работни места в автомобилната промишленост ", което са билиунищожени по време на мандата на някогашния президент Барак Обама,  някогашния вицепрезидент Джо Байдън и някогашния държавен секретар Хилари Клинтън.

" Джо Байдън направи корумпирана замяна за номинацията на своята партия. Той съобщи контрола над партията си на цялостни с гняв социалисти и леви екстремисти ", сподели Донал Тръмп по време на предизборния протест в Лансинг, Мичиган. " Ако Байдън завоюва, изгарящите знамена радикали по улиците  ще ръководят вашето държавно управление ", заплаши президентът на Съединени американски щати, предава news.bg.

Той даде обещание през днешния ден допустимо най-хубавия проект за икономическа помощ, само че след изборите на 3 ноември.

Тръмп упрекна демократите, които управляват Камарата на представителите, че не договарят добросъвестно.

Президентът републиканец, който се бори за преизбиране на 3 ноември, и демократката Пелоси се упрекват взаимно за задънената улица към подготвяния огромен пакет на стойност към 2 трилиона $ за  стимулиране на американската стопанска система , потърпевша тежко от пандемията от новия ковид.

В края на март демократите и републиканците в Конгреса договориха незабавно великански проект за икономическа помощ в размер на 2,2 трилиона $, който включваше помощи за безработица от 600 $ седмично.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР