Снимка: PexelsПовечето нидерландци подкрепят ваксинационния паспорт, но 40 на сто

...
Снимка: PexelsПовечето нидерландци подкрепят ваксинационния паспорт, но 40 на сто
Коментари Харесай

Демонстрации след затягането на мерките в Нидерландия

Снимка: Pexels

Повечето нидерландци поддържат имунизационния паспорт, само че 40 на 100 от притежателите на питейни заведения и заведения за хранене няма да го изискват от клиентите си, сочи сондаж на сектора.

Норвегия следобед подвигна всички ограничавания против пандемията от COVID-19 при имунизирани с една доза към 76 на 100 от популацията. Португалия се отваря съвсем напълно от 1-ви октомври. Над 83 на 100 от португалците са с цялостен имунизационен цикъл, предава Българска национална телевизия.

Стотици стачкуваха в Хага, Нидерландия, против въвеждането от през днешния ден на документ за имунизация или отрицателен тест за вход в питейни заведения, заведения за хранене, театри и други публични места. Часове след влизането на мярката в действие служебният министър председател Марк Рюте уволни заместник-министърка, която обществено оспори решението на кабинета.

Въвеждането на имунизационен паспорт съответствува с повдигането на съвсем всички ограничения за обществена отдалеченост в Нидерландия. 72 на 100 от популацията на страната е с най-малко една доза. Маските остават наложителни в градския превоз, само че не и в учебните заведения. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР