Снимка PexelsПърви търговски проблеми заради Брекзит. Продължаващата тотална несигурност, свързана

...
Снимка PexelsПърви търговски проблеми заради Брекзит. Продължаващата тотална несигурност, свързана
Коментари Харесай

Невиждани опашки от камиони към Великобритания заради Брекзит

Снимка Pexels

Първи търговски проблеми поради Брекзит. Продължаващата тотална неустановеност, обвързвана с Брекзит, и опасенията от повишение на цените поради въвеждане на мита кара доста английски търговци да се презапасяват със артикули от континентална Европа. А това води до невиждани опашки от камиони край френския град Кале, който е съществена насочна точка към Англия, написа

" В историята на транспорта с камиони не помним да е имало в миналото толкоз доста тежкотоварни коли в посока Англия. Несигурността към Брекзит, дали ще има договорка или не, евентуалните митнически такси. Всичко това кара британците да се запасяват ", съобщи Себастиен Ривера от френската Национална федерация на превозвачите.

Трафикът през последните дни е повишен с над 50 на 100. Колоната на път към Англия доближава над 12 км, а чакането води до големи загуби за превозвачите. Според френските браншови организации закъснението коства по 1 евро на минута. Заради големият поток от Франция към Обединеното кралство, прекосяването на Ламанша лишава от 10 до 20 часа повече от нормалното.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР