Снимка PexelsНововъведение в социалните мрежи от гледна точка на безопасността.

...
Снимка PexelsНововъведение в социалните мрежи от гледна точка на безопасността.
Коментари Харесай

Вече ще има Инстаграм за деца под 13 г.

Снимка Pexels

Нововъведение в обществените мрежи от позиция на сигурността. " Facebook " обмисля да пусне версия на известната платформа за шерване на фотоси " Инстаграм " за деца под 13 година, осведоми " Гардиън ", написа

Първи информацията оповестиха от BuzzFeed News. От управлението на " Facebook " са съобщили на чиновниците, че компанията ще стартира да основава версия на " Инстаграм " за деца под 13 година, която ще им разреши " безвредно " да употребяват " Инстаграм " за първи път.

В момента компанията не разрешава на деца под тази възраст да откриват профил на платформата.

Говорител на " Facebook " разяснява пред " Гардиън ", че компанията изследва версия на " Инстаграм " под наставнически надзор, сходно на приложението Messenger Kids, което е за деца сред 6 и 12 година

" Все повече деца питат родителите си дали могат да се причислят към приложения, които да им оказват помощ да поддържат връзка с другари. В момента няма доста варианти за родителите, тъй че ние работим върху създаване на спомагателни артикули...които са подобаващи за деца, ръководени от родителите ", изясни представителят.

Той разясни, че става въпрос за " Инстаграм " за деца с наставнически надзор, който ще разреши на децата да поддържат връзка с приятелите си и да откриват нови занимания и ползи.

В блог известие от по-рано тази седмица, в което не се загатва новият план, компанията акцентира, че макар хората би трябвало да показват възрастта си, когато се записват в " Инстаграм ", нищо не им пречи да излъжат при регистрацията.

От " Facebook " оповестиха, че ще преодолеят това с потребление на логаритми и математически модели.

Компанията също разгласи проекти да наложи нови ограничения за сигурност, в това число попречване на пълнолетни да изпращат известия на малолетни, които не наблюдават.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР