Снимка PexelsИталия облекчава мерките след ВеликденИталия облекчава мерките след Великден.Ето

...
Снимка PexelsИталия облекчава мерките след ВеликденИталия облекчава мерките след Великден.Ето
Коментари Харесай

Италия ще отвори отново училищата за по-малките ученици и ще облекчи блокирането на Рим

Снимка Pexels

Италия облекчава ограниченията след ВеликденИталия облекчава ограниченията след Великден.

Ето какво ще се промени:

Италия ще отвори още веднъж учебните заведения за по-малките възпитаници и ще облекчи блокирането на Рим и покрайнините му, заяви държавното управление.

Началните класове ще могат да се отворят още веднъж в цялата страна, даже в районите с по-висок риск, които към момента са класифицирани като " червени " и са с най-строгите ограничавания. Промяната ще влезе в действие след Великденските празници.

" Мога да потвърдя решението... да отворя (училища) до шести клас ", сподели министър председателят Марио Драги на конференция, предава Българска национална телевизия.

Настоящите ограничавания на ковид, които варират в другите райони, изтичат на 6 април, само че цяла Италия ще бъде сложена под " алена " зона през уикенда 3-5 април, когато е и католическият Великден.

Училищата бяха затворени в по-голямата част на Италия на 15 март, откакто държавното управление вкара отчасти затваряне, с цел да ограничи третата вълна на ковид.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР