Снимка PexelsИталианското правителство одобри вчера едни от най-строгите мерки срещу

...
Снимка PexelsИталианското правителство одобри вчера едни от най-строгите мерки срещу
Коментари Харесай

Правителството на Италия направи COVID-19 паспорта задължителен за всички работници

Снимка Pexels

Италианското държавно управление утвърди през вчерашния ден едни от най-строгите ограничения против COVID-19 в света, като направи наложително за всички служащи или да показват доказателство за имунизация, негативен тест или скорошно възобновяване от заболяването, осведоми " Ройтерс ", представена от

Новите правила ще влязат в действие на 15 октомври в последното изпитание на необятната коалиция на премиера Марио Драги да убеди хората да бъдат имунизирани и да притъпят болестта в една от страните, най-силно наранени от вируса.

Всеки служащ, който не показа годен здравен документ, ще бъде отхвърлен от работа без възнаграждение, само че не може да бъде уволнен, съгласно проектопостановление, забелязано от " Ройтерс ". Пълните детайлности би трябвало да бъдат оповестени по-късно.

Хората, които подценяват постановлението и отидат на работа, ще бъдат санкционирани сред 600 и 1500 евро.

Въпреки че някои страни от Европейския съюз подредиха на здравните си служащи да се имунизират, никоя не направи Зеления пропуск наложителен за всички чиновници, което прави Италия тест за континента.

Пропускът в началото беше умислен за улеснение на пътуванията из Европа, само че Италия беше измежду група страни, които бързо също по този начин го направиха условие за тези, които желаят да имат достъп до места като музеи, фитнес зали и хранене на закрито в заведения за хранене.

През последните седмици в Италия имаше спорадични митинги против възходящия напън да се получи удар, само че множеството политически партии, както и главната федерация на работодателите поддържаха този ход, надявайки се, че това ще предотврати по -нататъшни стопански блокировки.

Лидерите на профсъюзите са по -хладни, като споделят, че проби би трябвало да се дават свободно на служащи, които отхвърлят да бъдат имунизирани, което им разрешава да останат на работа.

Длъжностни лица споделят, че това ще насърчи хората да продължат да заобикалят имунизациите. Източник от държавното управление обаче сподели, че кабинетът ще държи твърдо ограничаване на цените за проби, като постанова оптималната такса от 15 евро за възрастни.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР