Снимка: PexelsДвама ранени полицаи били откарани в болница.Единият починал.Президентът Джо

...
Снимка: PexelsДвама ранени полицаи били откарани в болница.Единият починал.Президентът Джо
Коментари Харесай

Президентът Джо Байдън е съкрушен, след нападението край Капитолия

Снимка: Pexels

Двама ранени служители на реда били откарани в болница.

Единият умрял.

Президентът Джо Байдън е сломен, откакто служител на реда от защитата на конгреса на Съединени американски щати бе погубен при нахлуване край Капитолия, заяви Белия дом, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според изказването, представено от Ройтерс, президентът постоянно е осведомен за случая и почналото следствие.

Байдън е наредил знамената на Белия дом да бъдат спуснати на половина в символ на респект към паметта на убития служител на реда Уилям Еванс.

Заподозреният, който вряза колата си в заграждение край постройката на Конгреса във Вашингтон, е 25-годишният Ноа Грийн от Индиана, заяви Ен Би Си, като се базира на източници от правоохранителните органи.

Според страницата му във Facebook той е бил почитател на афроамериканското придвижване " Нация на исляма ". Качил е пост, в който споделя, че е изгубил работата си и търси духовно упътване.

Полицията на Капитолия разпознава убития при нападението служител на реда като Уилям Еванс, деец с 18-годишна работа в полицията.

Както оповестиха по-рано през вчерашния ден управляващите, обвиненият блъснал с колата си двама чиновници на реда в центъра на американската столица, а след това се врязал в заграждението, след което излязъл от автомобила с нож в ръка и почнал да се доближава към служителите на реда и те го простреляли. Двама ранени служители на реда били откарани в болница. Единият умрял.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР