Снимка: PexelsДнес времето ще бъде слънчево в голяма част от

...
Снимка: PexelsДнес времето ще бъде слънчево в голяма част от
Коментари Харесай

Времето ще бъде слънчево в голяма част от страната

Снимка: Pexels

Днес времето ще бъде слънчево в огромна част от страната, сочи прогнозата на синоптиците. След обяд над планинските региони ще се развие купеста облачност, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток.

Максималните температури ще бъдат сред 35° и 40°, по Черноморието, където след обяд ще духа бриз - от 30° до 33°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде едва.

В планините ще бъде слънчево. След обяд в масивите от Югозападна България ще има купеста облачност, само че единствено на изолирани места е допустимо да превали.

Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 29°, на 2000 метра - към 22°.

През идващите дни до края на седмицата времето ще бъде най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има в сряда основно над Източна България и югозападните региони, в четвъртък и петък - над централната част от страната, а в събота - над западните и планинските региони. Там, единствено на обособени места, ще превали и прегърми. Температурите ще се намалят и оптималните ще са сред 30° и 35°.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР