Снимка: ПетелТреньорът на Спартак Васил Петров изрази пред Петел задоволство

...
Снимка: ПетелТреньорът на Спартак Васил Петров изрази пред Петел задоволство
Коментари Харесай

Васил Петров: Спартак излиза за победа срещу Арда

Снимка: „ Петел ”

Треньорът на Спартак Васил Петров изрази пред „ Петел ” удовлетворение от играта и безапелационната победа с 4:0 като посетители на Кубрат.

„ Предвид това, което се случи в Нови Пазар и неприятните терени, променихме системата на игра. Започнахме с 4-2-4, като разчитахме на опита в офанзива и излязохме с двама централни нападатели в лицето на Янаки Смирнов и Янчо Андреев. В хода на срещата и когато трябваше да лишаваме топката от противника, променяхме схемата в придвижване. Открихме резултата още в 1-вата минута, а по-късно създадохме доста положения, само че реализирахме единствено три от тях. След почивката дъждът направи терена неприятен и кален, само че все пак още веднъж имахме обстановки за гол ”, сподели за „ Петел ” Васил Петров.

Специалистът разкри и своите упования за 1/16-финалния мач за Купата на България против Арда в сряда от 13,30 часа на стадион „ Спартак ”.

„ Арда е мощен тим и се намира в добра форма. Резултатите го демонстрират и разумно отборът е в топ 6 на елита. Анализирали сме противника и сме подготвени със тактиката за дуела. Очаквам цялостно разпределяне на всички, оптималната централизация и да осъществим това, което плануваме като метод на игра. Ние излизаме за победа, топка е, във футбола нищо не се знае авансово. Неприятно е, че имаме проблеми в крайната отбрана, защото няма да мога да употребявам Велислав Боев и Мартин Минчев поради травми. Разбира се, нашето предпочитание беше да има аудитория, с цел да се получи следващ футболен празник на стадиона ни, само че в този момент здравето на хората е най-важно ”, добави Васил Петров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР