снимка: Петел“Разлепените бележки с посланието Не слушайте гласовете на демоните!“

...
снимка: Петел“Разлепените бележки с посланието Не слушайте гласовете на демоните!“
Коментари Харесай

Подигравка с бездействието на общината Варна: Борбата с „гласовете на демоните“ – вече и на руски език

снимка: „ Петел “

Разлепените бележки с посланието „ Не слушайте гласовете на демоните! “ се трансформират от ден на ден в знак на безсилието на Община Варна да се оправи и с най-елементарни проблеми. Анти-демонската агитация към този момент мина на нов стадий – тя се популяризира и на непознати езици, видя кореспондент на „ Петел “.

Граждани и медии в морския град от месеци сигнализират за грозните позиви, които могат да се видят на всички места в центъра му. Всички свидетелства сочат, че разлепянето на посланията е дело на една-единствена жена. Това, което прави тя е явно нарушаване на Наредбата за публичния ред във Варна, само че не е ясно дали авторката на анти-демонските плакати въобще в миналото е била глобявана.

Миналата седмица се появиха изявления, че пътните знаци и табели се разчистват от налепените бележки. Явно обаче, даже и с целия си разполагаем запас, община Варна не съумява да опази имуществото си от този вандализъм, дело на едно лице.

Докато локалната власт сякаш нещо прави, авторката на позивите е пуснала в послание нова серия пропаганда. „ Голоса – избор кто они “ гласи новата записка, която очевидно е ориентирана към руснаците във Варна, които надалеч не са единствено туристи, доста от тях са и непрекъснати поданици на морския град.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР