снимка ПетелРайонен съд - Варна наложи условно наказание и глоба

...
снимка ПетелРайонен съд - Варна наложи условно наказание и глоба
Коментари Харесай

Дадоха условна присъда на шофьор хванат с 2,54 промила зад волана във Варна

снимка " Петел "

Районен съд - Варна наложи условно наказване и санкция за лидер, карал в нетрезво положение. Случаят е открит при контролна инспекция в квартал „ Виница “, през нощта след празника Гергьовден, в ранните часове на 7 май тази година.

Тогава 53-годишният обвиняем, в нетрезво положение привел в придвижване лек автомобил и се придвижвал с него криволичейки по една от улиците в квартала. При осъществената му от полицейския екип инспекция с дрегер се открива, че кара след приложимост на алкохол, а взетата му директно по-късно кръвна проба отчела централизация на алкохол в кръвта от 2,54 промила, оповестиха от пресслужбата на съда.

Пред съда 53-годишният лидер призна виновността си. В бързо произвеждане, по силата на реализирано и утвърдено в правосъдна зала съглашение му беше наложено наказване от 5 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години, както и санкция в размер на 200 лв.. Той бе лишен и от право да ръководи моторно транспортно средство
в продължение на една година. Съдебният акт е финален.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР