Снимка: ПетелРъководството на ВМРО-Варна ще положи венец и цветя днес

...
Снимка: ПетелРъководството на ВМРО-Варна ще положи венец и цветя днес
Коментари Харесай

Eмил Минчев, ВМРО-Варна: Честит празник на всички будители

Снимка: „ Петел ”

Ръководството на ВМРО-Варна ще постави венец и цветя през днешния ден пред паметника на Отец Паисий в Алеята на Възраждането на Морската градина по случай Денят на Народните будители.

От името на партийната организация завеждащият отдел „ Спорт и просвета ” във ВМРО-Варна Емил Минчев, честити празника на всички варненци и българи.

 

„ Денят на националните будители е мотив да си спомним за делата на всички българи, които с дълг и отговорност са работили в името на своята Родина – за нейното просвещение, независимост и национално осъзнаване.

Честит празник и на актуалните български учени и откриватели, учители, писатели, публицисти, читалищни деятели, създатели от всички сфери и генерации, будителите в най-широкия смисъл на думата. Хората, на които в забележителна степен се дължи фактът, че българската просвета, просвета и обучение от дълго време имат своето европейско и международно самопризнание.

Първи ноември е празненство на нашата историческа памет, на националното ни самочувствие и схващане, на българския дух.

Честит празник на всички БУДИТЕЛИ, които в днешните времена, не престават с ентусиазъм и мисионерски жар да се грижат за културното и духовно съзряване на децата ни ”, съобщи Емил Минчев (вляво на снимката).

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР