Снимка ПетелПет точки аванс на Спартак са и много, и

...
Снимка ПетелПет точки аванс на Спартак са и много, и
Коментари Харесай

Вальо Станчев: Пет точки аванс на Спартак са и много, и малко

Снимка " Петел "

Пет точки задатък на Спартак са и доста, и малко. На пръв взор тимът би трябвало да приключи първи в Трета лига - Североизточна група, защото има положителни и опитни играчи, добре окомплектован и уравновесен отбор, и основателни упоритости още веднъж да играе професионален футбол. Но, мисля, че доникъде на пролетния полусезон ще има неизясненост към първото място.

Това сподели за " Петел " основният скаут на Академия " Лудогорец " Валентин Станчев.

Балчик също са сериозен тим, имат баланс в състава и ще поддържат интригата за върха. Шумен, Попово и Търговище също могат да объркат нечии сметки. Като цяло в тази група всеки може да изгуби точки, добави Станчев.

Що се отнася до Лудогорец 3, нашата цел е да продължим да развиваме качествата на гениите ни. Дано по-малко мачове съответстват с тези от Елитните групи, с цел да не играят единствено по-малките в третия ешелон. Ние нямаме право на промоция, само че желаеме да сме на челните места, сподели още Валентин Станчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР