снимка ПетелПътниците в автобусите във Варна често се ядосват, когато

...
снимка ПетелПътниците в автобусите във Варна често се ядосват, когато
Коментари Харесай

Искрено признание за транспорта във Варна: Не минава ден без джебчийска кражба

снимка " Петел "

Пътниците в рейсовете във Варна постоянно се ядосват, когато кондукторите упорстват те да са подготвени с парите за билет надали не още с качването. Оказва се обаче, че това в действителност е за положителното на самите пасажери.

„ Обръщам се най-много към дамите, ползващи линия 148! По тази линия шетат доста джебчийки. Искам да ви съветвам следното – приготвяйте си парите или картите преди да се качите в рейса! Като кондуктор ви го споделям! Не вадете в тълпата портмонетата си! Няма ден, в който най-малко една жена да не е ограбена! Дано ме послушате! ”, написа в обществените мрежи кондуктора, представена от 7dnivarna.bg.

Проблемът надали е единствено по цитираната от нея линия. Припомняме, че от общинския транспортьор „ Градски превоз - Варна “ увериха преди време, че са взели нужните ограничения за сигурността на пасажерите и са инсталирали камери.

„ Имаме към този момент инсталирани камери в рейсовете. Знаете, в нашите рейсове е натоварено, лятно време се появяват джебчии, гастрольори и от прилежащи страни. Те към този момент могат да бъдат видени на видеозаписите “, сподели през януари Злати Златев, изпълнителен шеф на „ Градски превоз “ пред „ Фокус “. Още преди този момент камери има в тролеите. Явно обаче взетите ограничения не са задоволително ефикасни, както свидетелства кондукторката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР