Снимка: Петел, архив25-годишна жена, седнала зад волана с 4.29 промила

...
Снимка: Петел, архив25-годишна жена, седнала зад волана с 4.29 промила
Коментари Харесай

Хванаха млада шофьорка с 4,29 промила алкохол в Русе

Снимка: Петел, списък

25-годишна жена, седнала зад кормилото с 4.29 промила алкохол в кръвта, са открили чиновниците на реда в Русе, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град, представени от Българска национална телевизия. Тя е провокирала пътен случай на улица " Академик Михаил Арнаудов “.

Полицаите изяснили, че при опит да излезе от паркинга на заведение с автомобила си, дамата блъснала спряна пред нея друга кола. При последвала инспекция с техническо средство, е установено съществуване на алкохол от 3.44 на хиляда в издишания въздух.

Жената била арестувана и съпроводена до болница " Канев “, където дала кръвна проба. Извършеният разбор на тестът е открил централизация от 4.29 промила.

По случая е формирано бързо произвеждане, а 25-годишната шофьорка я грози наказване отнемане от независимост от една до три години и санкция от двеста до хиляда лв..

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР