Снимка: Официален сайт на ЛудогорецЛудогорец загуби гостуването си на Антверпен

...
Снимка: Официален сайт на ЛудогорецЛудогорец загуби гостуването си на Антверпен
Коментари Харесай

Лудогорец загуби гостуването си на Антверпен в Лига Европа

Снимка: Официален уебсайт на Лудогорец

Лудогорец загуби гостуването си на Антверпен в Лига Европа. Българите паднаха с 1:3 в Белгия в петия си мач от груповата фаза на Лига Европа.

Футболистите на Станислав Генчев се показаха на доста едва равнище, като демонстрираха добра игра в едвам 10 минути от срещата - при започване на второто полувреме. През останалата част от дуела " орлите " бяха тотално надиграни от противника, като с изключение на попаденията на Онгала, Де Лает и Бенсон, домакините се отличиха и с две греди. Голът за родния първенец бе дело на Кирил Десподов, за който това бе дебютно попадение с екипа на разградчани. Лудогорец пък приключи срещата с 10 души на терена, откакто в последните минути на постоянното време Драгош Григоре си изкара втори жълт картон и бе изпъден.

Антверп можеше да поведе още във втората минута на срещата. Мийоши откри Бенавенте с паралелно подаване в наказателното поле, само че ударът на нападателя мина около вратата. В идващите минути на мача играчите на Лудогорец пробваха да провеждат рисково състояние пред вратата на домакините, само че стигнаха единствено до ъглов удар, който не затрудни защитата на Антверп.

В 7-ата минута Лудогорец насочи първия си удар към вратата на противника. След късо осъществяване на корнер топката стигна до Антон Недялков отвън границата на наказателното поле и той стреля мощно, само че около лявата греда. В 14-ата минута Коджи Мийоши насочи добър удар към Владо Стоянов, само че не съумя да насочи добре топката и тя мина настрана от вратата.

Натискът на Антверп даде резултат в 18-ата минута, когато домакините поведоха. Мартен Онгла бе изтърван от отбраната на разградчани и със мощен удар отвън наказателното поле матира Владислав Стоянов. В 25-ата Антверп пропусна да поведе с 2:0. Бенавенте бе открит от собствен съотборник на метри от голлинията, само че ударът му бе извънредно неакуратен и мина над напречната греда.

Само 5 минути по-късно домакините сътвориха следващото си доста рисково състояние. Рафаелов овладя една топка в наказателното поле и подаде на Юклерод, който от своя страна откри Геркенс, само че той стреля около вратата на Лудогорец. В 37-ата минута играчите на Иван Леко направиха следващ пропуск. Юклерод бе изведен доста добре в наказателното поле на разградчани, само че не съумя да насочи добре топката и тя излезе в навън. 

Само 60 секунди по-късно гредата избави Лудогорец от втори гол след мощен удар на Геркенс. Минута преди края на постоянното време на първата част Лудогорец се размина с втори гол. Ричи де Лает стреля доста рисково с глава след осъществяване на корнер, само че още веднъж настрана от вратата.

В самото началото на второто полувреме Лудогорец сътвори най-чистата си обстановка в срещата. Кирил Десподов бе изведен самичък против вратаря на домакините, само че ударът му бе отразен в ъглов удар.  Малко по-късно и Чибота се озова на добра позиция против Бутез, само че още веднъж не съумя да го преодолее.

Лудогорец продължи да натиска противника си и най-сетне стигна до изравнителен гол. Кирил Десподов бе изведен чудесно самичък против вратаря на домакините от Каули Оливейра и с прецизен удар прати топката в мрежата на Бутез.

В 61-ата минута гредата за повторно избави Лудогорец. Юклерод бе изведен самичък против Владислав Стоянов, само че ударът му по земя срещна десния непряк дирек. В 73-ата минута домакините стигнаха до второ попадение. Рeфаелов центрира в наказателното поле от фаул, където някогашния бранител на Манчестър Юнайтед Ричи де Лает бе най-съобразителен и с глава прати топката в мрежата на разградчани.

Малко преди последния съдийски сигнал Антверп реши всичко в срещата с гол на Бенсон. Коджи Мийоши откри офанзивния футболист с паралелно подаване в наказателното поле и той на празна врата направи резултата 3:1. В 91-ата минута Лудогорец остана с човек по-малко. Драгош Григоре си изкара втори жълт картон и бе пратен под душовете от чешкия арбитър Орел.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР