Снимка на Богдана Ражнатович, снаха на известната певица Цеца, събра

...
Снимка на Богдана Ражнатович, снаха на известната певица Цеца, събра
Коментари Харесай

Само два месеца след раждането снахата на Цеца Величкович претърпя невероятна промяна СНИМКИ

Снимка на Богдана Ражнатович, снаха на известната певица Цеца, събра куп похвали в обществената мрежа Инстаграм. Причина за това е не хубостта на момичето, която всички са забелязвали не един път, а съвършена и форма.

Само два месеца след раждането, брачната половинка на Велко не се тормози да театралничи по бански, защото е в топ форма, почтена за удивление.



На фрагмента, брюнетката е с розов бански костюм половинки и към този момент няма и помен от качените килограми по време на бременността.

Летният фотос попадна в полизрението на потребителите, защото бе споделен от дъщерята на Цеца - Анастасия Ражнатович. Причина за това е, че профила на Богдана е заключен, а хората, които я следват са много нищожен брой - единствено близки нейни другари, написа.



"Моята хубавица! Кой може да каже, че е родила единствено преди 2 месеца? " - написа Анастасия, която също не отстъпва по сексапил и хубост.

Младата изпълнителка е наследила освен глас, само че и хубост от майка си Цеца Ражнатович и това си проличава от фотосите и клипчетата, които тя всекидневно пуска в мрежата.



След идването на дребния Желко в семейство Разнатович, щастливите мигове нямат край! В допълнение към това са изявленията в профила на баба Цеца (47), която не крие насладата си поради времето, което прекарва с племенника си.

Синът й Велко (24), макар че е млад татко, е доста предан на първородното си дете и това може да се види на фотосите, които певицата разгласява в Instagram. Те без подозрение смекчиха сърцата на доста от нейните почитатели....

Ето за какво:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР