Снимка МВРЕдиният автомобил е отнел предимството на друг, г-жа Маналова

...
Снимка МВРЕдиният автомобил е отнел предимството на друг, г-жа Маналова
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с първи подробности за катастрофата с Манолова

Снимка Министерство на вътрешните работи

" Единият автомобил е лишил преимуществото на различен, госпожа Маналова не е участник. От обстановката, която ми е докладвана, би трябвало отговорен да е първият автомобил, само че и другият не се е движил със събразена скорост, защото е бил откъм гърба и носи отговорност.

 

Г-жа Манолова е била пасажер и не е отговорна за това ПТП. Тепърва ще се обясняват аргументите. Има изработен оглед, пострадванията не са тежки ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов във връзка злополуката с омбудстмана Мая Манолова, за която ПИК заяви. 

Както медията ни писа, колата, в която Манолова се е возила, е направила неразрешен противоположен завой на бул. " Христо Ботев ", като автомобилът е ръководен от нейна колежка, отишла да прибере омбудсманката от утринния й коафьор. Втората кола, която се е движила с преимущество, ное била откъм гърба, не е съумяла да реагира на време, като се е блъснала в автомобила, в който е била Манолова.

След претърпяната злополука двете шофьорки са били откарани в " Пирогов ", където едната по лично предпочитание и след осъществен обзор е напуснала, а колежката на Манолова ще остане под наблюдаване, само че няма съществени пострадвания. Както организация ПИК заяви и двете шофьорки ще получат акт за нарушаване. 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР