Снимка: Moreto.netОт тази сутрин е въведена новата организация на движение

...
Снимка: Moreto.netОт тази сутрин е въведена новата организация на движение
Коментари Харесай

Затвориха едното платно на ул. „Ян Палах“ във Варна, има задръстване

Снимка: Moreto.net

От тази заран е въведена новата организация на придвижване на ул. „ Ян Палах “ във Варна поради строителните действия по новия бул. „ Левски “, съобщи Moreto.net.

Пътния трафик се реализира в двете посоки в едното платно откъм жилищните блокове на ул. „ Люляк “. Затворени за придвижване са лентите откъм Регионалната здравна ревизия. Ограничаването на потока от коли в едното платно от сутринта основава съществени проблеми с напредването. Задръстванията към този момент се отразяват на колите за спешна помощ на Спешна помощ и на рейсовете от Градския превоз.

Припомняме, че преди две седмици от Общината оповестиха, че в сектора от ул. „ Подвис “ до ул. „ Зюмбюл “ ще бъде въведена нова организация на придвижване. Официално известие за новата организация обаче по този начин и не беше разпратено. Според първичната информация, придвижването към ул. “Брегалница “ ще е затворено, заради нуждата от прокопавания за ВиК връзки. През този стадий на строителството ще се построява и новото платно – дясно, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “.

При втория стадий на ремонта, придвижването ще се трансферира в построеното ново платно на булеварда, като разминаването ще е в по една лента в посока. Участъкът е с дължина от 300м., след което ще се влива в съществуващото пътно платно. Подходът към ул. “Брегалница “ ще бъде пресечен до привършване на работите в сектора.

Маршрутите, както и спирките на градския превоз, остават непроменени за времето на строително-монтажните работи в този сектор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР