Снимка: Канал 3На кой друг премиер германският канцлер Ангела Меркел

...
Снимка: Канал 3На кой друг премиер германският канцлер Ангела Меркел
Коментари Харесай

Марков: На кого друг Меркел казва скъпи Бойко, а Макрон мон шери?

Снимка: " Канал 3 "

На кой различен министър председател немският канцлер Ангела Меркел споделя " скъпи Бойко ", когато го посреща на стълбичките на самолета, френският президент Еманюел Макрон назовава " мон шери " /б.р. - скъпи мой/, а Ердоган му се изповяда " Бойко, желаят да ме убият ". Така възкликна депутатът от ГЕРБ Георги Марков в отговор на декларацията на Корнелия Нинова за несъстоятелността на ръководството през отминалата една година от кабинета Борисов 3, оповестява " Канал 3 ".

Снощи виждам по малкия екран и Меркел му споделя: Браво, Бойко! Историята я написа ГЕРБ и Бойко Борисов, който 4 пъти печели избори, заключи Марков и добави, че в случай че имаше мажоритарен избор, щяхме да имаме обстановка " но Орбан " у нас. Марков посочи още, че самият Борисов бил непретенциозен човек и не се хвалел с постигнатото. " Скромността краси индивида ", напомни поговорката някогашният конституционалист.

Той цитира констатацията на Нинова от последния червен конгрес и перифразира: " ГЕРБ ни заробил! Ами за какво не ни освободи президентът, нали е главнокомандващ? "

Тук напомни за назначения на червени фрагменти по върховете в европейски институции и заключи, че " ГЕРБ прелива от приемливост ". На финала на изявлението си Марков пожела триумф на опозицията, тъй като било добре за ГЕРБ да има мощна такава, тъй като в България Българска социалистическа партия била втората по величина партия, а на всички места в Европа левицата се подреждала след третото място.

От уединен бегач и непостоянен състезател Борисов се трансформира в любим на ЕНП и Европа. ГЕРБ се гордее с това държавно управление, приключи декларацията си Георги Марков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР