Снимка: Иван Бакалов, фейсбукГ-жа Меркел легитимира нашия премиер като сериозен

...
Снимка: Иван Бакалов, фейсбукГ-жа Меркел легитимира нашия премиер като сериозен
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Борисов е изцяло германско творение

Снимка: Иван Бакалов, фейсбук

Г-жа Меркел легитимира нашия министър председател като сериозен политик, въпреки да има задоволително аргументи да го пренебрегва. Какво ли ще стане, в случай че в Германия някой извади запис по какъв начин госпожа Меркел споделя: " На шефа на " Алианц " му пратих Комисията за финансов контрол да му размажа главата, че не се преценява с мене ", написа Иван Бакалов в персоналния си профил във фейсбук.

Или госпожа Меркел да се обади на началник на митниците и да му заповяда да приключи инспекция в пивоварната " Бекс ", тъй като е дала обещание на притежателя. Който пък е взел 1,5 млн. заем от банката, благосъстоятелност на брачна половинка на канцлерката?
Или един от най-едрите предприемачи на Германия да упрекна канцлерката и министър от държавното управление, че им е платил 65 млн. подкупи, с цел да му гласоподават закон, който го облагодетелства? И този закон е реалност, не е единствено желание.
И т. н., сюжети има задоволително.
Борисов е напълно немско създание. Сам се похвали, че в случай че не са били фондациите " Ханс Зайдел " и " Конрад Аденауер ", нямало да има ГЕРБ. Тези две фондации освен бабуваха, образоваха и оказваха логистична пордкрепа, само че и наливаха пари. Всичко това е неразрешено от закона, прочее - българска партия да се поддържа финансово и всячески от непознати фондове и организации. ", пище още в поста си журналистът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР