Снимка и видео Фейсбук/ПП ГЕРББойко Борисов открито предложи на Тошко

...
Снимка и видео Фейсбук/ПП ГЕРББойко Борисов открито предложи на Тошко
Коментари Харесай

Бойко предложи на Тошко коалиция ГЕРБ - ИТН

Снимка и видео Фейсбук/ПП ГЕРБ

Бойко Борисов намерено предложи на Тошко Йорданов коалиция ГЕРБ – „ ИТН “, с цел да се спрат вземането на безумни решения в Народното събрание, които унищожавали страната.

Г-н Йорданов, дайде да излезем дружно. 128 депутати, айде да излезем дружно и няма нито една от тези нелепости да се случи. Ако сте откровен, а не да вършиме маса бели и да подкрепяте Радев, сподели Борисов.

В момента командваният от Радев парламент прави всичко допустимо идващото държавно управление да банкрутира. Това безобразие може да свърши. Ако Има Такъв Народ излязат, ние от ГЕРБ също ще излезем от Народното събрание. Асен Василев като прислужник на Румен Радев внесе бюджет, който да се самовзриви от липса на болшинство. В момента огромният проблем на България е Радев. Докато не стане ясно по какъв начин ще се проведат изборите, дали ще са две в едно, дали три в едно, и така нататък, няма да кажа претендента ни за президент, допълни Борисов.

Какво още обявиха Бойко Борисов, Кирил Ананиев и Томислав Дончев, вижте във видеото по-долу:



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР