Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбукПремиерът на България обяви дългочакана

...
Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбукПремиерът на България обяви дългочакана
Коментари Харесай

Борисов: Купуваме хеликоптер за извършване на медицинско спасяване в България

Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбук

Премиерът на България разгласи дългочакана вест. Тя ще бъде призната добре от всички, които се грижат за здравно избавяне на хора у нас. 

Започната е процедура за закупуване на хеликоптер, който да бъде оборудван с цялата здравна техника, нужна за осъществяване на здравно избавяне на територията на България. Това заяви министър Ангелов на днешното съвещание на държавното управление. Отделно ще осигурим и финансиране за ремонт на 4 военни хеликоптери, които също могат да бъдат употребявани за медицински цели. Добро решение е, че ще можем да използваме наличните вертолети за медицински цели, с които ще се избавят човешки животи. И отсега нататък държавното управление ще продължи да изпраща хеликоптери и самолети за оказване на помощ на нуждаещи се български жители в страната и чужбина, както сме го правили постоянно до момента. 28 март е избрана като дата за избори и се допуска, че когато един път е казана, би трябвало да се отстоява от тези, които са я споделили - надлежно президентът Радев. Изпратихме една тежка година. Налагаше се да взимаме доста и разнообразни ограничения, имаше много компликации за българските жители, за бизнеса, за стопанската система. Ваксината е нашият избавителен пояс. Добра организация е основана за имунизирането и мисля, че скоро ще преодолеем пандемията, написа Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР