Снимка ФлагманАвтобус с три деца катастрофира по главния път между

...
Снимка ФлагманАвтобус с три деца катастрофира по главния път между
Коментари Харесай

Ученически автобус се обърна край Айтос, режат вратата, за да извадят децата

Снимка Флагман

Автобус с три деца катастрофира по основния път сред Айтос и Карнобат. Инцидентът е станал към 15 часа при кръстовището за селата Черноград и Чукарка, оповестява " Флагман ", базирайки се на очевидци.  Автобусът се е преобърнал, била е рязана вратата му, с цел да бъдат извадени децата. Другите участници в пътното меле са Мерцедес-ван и Ауди А6.

``
реклама

И двата автомобила, които са се врязали в рейса, са с бургаска регистрация. Не е ясно кой e отговорен и чие преимущество в кой миг е отнето, има вреди и по мерцедеса и аудито. Автобусът е помлян. Би трябвало водачът на рейса да завие наляво, с цел да влезе към второстепенния път за Чукарка. Най-вероятно е той да се е разсеял. Движел се е по основния път Айтос-Карнобат и трябвало да отбие вляво за Чукарка. Децата са от село Чукарка, пътували са към дома си от средищното учебно заведение в село Пирне, а злополуката е станала на разклона за Черноград.  Децата са пътували към домовете си, връщайки се от образователни занятия в от средищното главно учебно заведение " Христо Ботев " в Пирне.   " Родителите да бъдат спокойни, няма тежко потърпевши, единствено едното дете се оплака, че е с болки в главата и е откарано с кола за спешна помощ в УМБАЛ Бургас, другите две деца нямат забележим пострадвания ", сподели кметът на Айтос Васил Едрев. Малко по-късно кметът посочи, че учениците в рейса са деветокласници и са учели в средищното учебно заведение " Н.Й.Вапцаров " в Айтос. Откарано за проучвания е момче, то е настанено в УМБАЛ-Бургас.   

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР