Снимка: ФлагманГардове от частна охранителна фирма и полицаи са задържали

...
Снимка: ФлагманГардове от частна охранителна фирма и полицаи са задържали
Коментари Харесай

Арестуваха ортак на Митьо Очите, докато вечеря с гаджето си в Слънчев бряг

Снимка: " Флагман "

Гардове от частна охранителна компания и служители на реда са задържали нощес в Слънчев бряг Юмер Мехмед. Той бе разгласен за общо държавно търсене, откакто два пъти не се явява в профилирания углавен съд в София по делото за проведена незаконна група (ОПГ), за чийто водач е апетитен несебърският необут Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите, оповестява " Флагман ".

За ареста на Юмер удостовери неговата другарка. По думите на момичето Мехмед е арестуван нощес, до момента в който двамата вечеряли в ресторант в Слънчев бряг. На място първо пристигнали гардове от известна охранителна компания, които задържали бургазлията до идването на полицията. Момичето съобщи, че още преди месец приятелят й се обадил в полицията, с цел да попита дали е разгласен за търсене, само че от там изрично му дали отговор, че няма такова нещо.

Днес Мехмед е превозен към столичния арест, а на 4ти юли той най-сетне ще се яви пред спецсъда. Припомняме, че делото против Очите зацикли след изгонването му от Турция тъкмо поради неналичието на Юмер, който единствен от обвинените не се яви на съвещанието в София. Веднага след първия провал преди месец Мехмед разгласи, че не се е укрива от управляващите.

„ Ако са ме търсили, щяха да ме намерят “, сподели в края на май Мехмед. Процесът обаче не съумя да тръгне и преди седмица, още веднъж поради неявяването на Юмер.

Припомняме, че профилираната прокуратура повдигна обвинявания на 10 души за присъединяване в ОПГ за дрога, палежи, рекет и изнудване с водач Димитър Желязков. Държавното обвиняване твърди, че част от бандата с изключение на Юмер били още огромната щерка на боса – Станислава и Радослав Николов-Рачо, Венцислав Христов-Лавацата, Йордан Въчев-Ларша, Иван Пишиев, Калоян Колев, Иван Найденов, Пейко Янков и Карен Ованесян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР