Снимка: Флагман.бгНеизвестни лица замеряха с яйца представителите на гражданско сдружение

...
Снимка: Флагман.бгНеизвестни лица замеряха с яйца представителите на гражданско сдружение
Коментари Харесай

Неизвестни замеряха сдружение БОЕЦ с яйца, те с шокиращи данни за 16 млрд.лв. източено ДДС

Снимка: Флагман.бг

Неизвестни лица замеряха с яйца представителите на гражданско съдружие БОЕЦ пред постройката на Българска телеграфна организация, където те влизаха, с цел да дадат конференция, на която се очакваше да показват данните за несъбраното Данък добавена стойност през годините.

Сградата на Българска телеграфна агенция бе изцапана от ударите, само че представителите на БОЕЦ не пострадаха.

Пред Българска телеграфна агенция има камери, които записват непрекъснато. Така че при потребност и предпочитание на полицията, записите могат да бъдат конфискувани и да се откри кои са посегателите, написа Флагман.бг.

В началото на конференцията представителите на придвижване БОЕЦ бяха леко смутени от офанзивата, само че все пак изнесоха данните – 16 милиарда несъбрано Данък добавена стойност от 2000 година до 2017 година

Те обясниха, че са си разменяли публични писма с Национална организация по приходите (НАП) – от там обаче им дали отговор, че не разполагат с информация за несъбраното и източено Данък добавена стойност в страната.

Утре БОЕЦ внася сигнал в прокуратурата против финансовия министър Владислав Горанов и премиера Бойко Борисов за неупражнен надзор върху активността на Национална агенция за приходите.

От сдружението ще се извърнат и към Европейската комисия, на която ще предадат събраните от тях данни. А в петък ще сезират за същото президента Румен Радев и ще изискат от него да свика Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) по тематиката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР