Снимка: ФК Спартак Варна, фейсбукДоволен съм. Играхме добре през цялото

...
Снимка: ФК Спартак Варна, фейсбукДоволен съм. Играхме добре през цялото
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак: Постигнахме нещо хубаво, благодаря на футболистите и щаба

Снимка: ФК Спартак Варна, фейсбук

Доволен съм. Играхме добре от самото начало, имахме пропуски и през първото полувреме, радостно е, че победихме. Това сподели треньорът на Спартак Васил Петров за формалната страница на клуба във фейсбук след успеха с 4:0 над Дончево, която направи варненци есенен отличник в Трета лига – Североизточна група.

Тази година е сложна, в групата има стойностни тимове, има много тимове с хубави сформира. Задачата ни беше още по-трудна, и настрана и промяната по време на сезона. Цялото това нещо, което постигнахме, е нещо хубаво, плод на доста работа. Благодаря на момчетата и щаба, че стигнахме дотук, добави Петров.

Конкуренцията ражда спечелилите, само че въпросът за селекцията дано го запазим една-две седмици. Имаме потребност от нови попълнения, да засилим някои постове, има постове, на които би трябвало да вземем футболисти. Последният мач за годината в Силистра ще го изиграем отговорно, доста съсредоточено и каквото каже топката. Със сигурност би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да спечелим, приключи Васил Петров.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР