Снимка Фейсбук/Владимир МанолковВладимир Манолков ще прави камп за вратари в

...
Снимка Фейсбук/Владимир МанолковВладимир Манолков ще прави камп за вратари в
Коментари Харесай

Владимир Манолков прави камп за вратари в Албена

Снимка Фейсбук/Владимир Манолков

Владимир Манолков ще прави камп за вратари в Албена. Събитието е от 20 до 26 юни. Както е известно, Владо, който е бивш вратар, е наследник на някогашния страж на Черно море Борис Манолков. Последният записа с екипа на " моряците " в елита 117 мача в интервала 1979/1983 и беше част от отбора, който приключи на четвърто място през 1982 година - второ най-хубаво клубно достижение в " А " група.

Ето какво написа в персоналния си профил във фейсбук Владимир Манолков:

" С огромна горделивост желая да ви оповестя, че задачата ми да основа вратарска школа и по-късно да пускам първият вратарски камп в България е към този момент факт.

Но преди да прочетете цялата вест, бих желал да споделя с всички вас една къса история от моя живот, при започване на моята вратарска кариера.

Историята е следната:В самото начало, когато застанах на вратата, мой треньор бе татко ми - Борис Манолков. Един ден преди подготовка той ме попита: Можеш ли да станеш като Тони Шумахер?Искаш ли да го направиш? Аз с детския си ум тогава му отговорих, че би трябвало да попитам майка ми. Прибрах се бързо до у дома и като се върнах, заявих: ”Искам да го направя. “

А треньорът ми сподели: “Чудесно.Това фантазия ли ти е или цел?Защото има разлика. “

Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, кани стимулирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат присъединяване в първото по рода си профилирано образование за вратари в България, а точно:

Първи Летен ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021.

Дата на осъществяване от 20.06. до 25.06. 2021 в курорт Албена, хотел Добруджа.

Планът е да се организира два пъти в годината във формат на летен и зимен подготвителен лагер.

Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на Европейско равнище.Главната цел на програмата е ясна да способства за развиването на вратарите, които с твърдоглав труд да доближат високо интернационално равнище, като практикуват профилирано образование за вратари от най-ранна възраст и самостоятелно поредно следене във времето.

ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подобаващ за вратари на възраст 8-18 години, които желаят да развият своите умения и да получат по-добро схващане на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за присъединяване да са придобили положителни съществени умения, подобаващи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. По време на програмата ще работим с другите етапи на играта, според методология, основана на техника, позициониране, взимане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: прекъсване, блокове, удари, отклонения, 1 против 1, реакция и други Правилното място и време да създадем децата по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи. Вратарите ще бъдат разграничени на групи въз основа на възрастта им. Всички участници в края на вратарския камп ще получат документи за сполучливо показване, като най-добре представилите се вратари ще завоюват и специфична премия статуетка “Вратар на лагера ”, както и фотография в албум “Стена на славата ” в страницата на уредника:  "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР