Снимка Фейсбук/Виктор МитевЕдин от най-добрите футболисти на Спартак от началото

...
Снимка Фейсбук/Виктор МитевЕдин от най-добрите футболисти на Спартак от началото
Коментари Харесай

Виктор Митев: Спартак може да играе и по-силно

Снимка Фейсбук/Виктор Митев

Един от най-хубавите футболисти на Спартак от началото на сезона - левият външен халф Виктор Митев, е оптимист както за утрешния мач с Янтра във Варна, по този начин и за представянето на отбора отсега нататък във Втора лига. След 12 кръга спартаклии са на четвърто място с 26, колкото има и третият Миньор, и са на две точки от втория и първия Етър и Хебър.

" Срещу Янтра чакам здрав мач. Дават го да вали, което значи, че теренът няма да е добър за футбол, само че ние сме длъжни да си свършим работата и считам, че ще запишем седма победа поред у дома. Габровци са нападателни като посетители. Разчитат доста при офанзивите на централния си нападател Иван Петков, който е играл за Спартак, както и на едно момче по десния фланг Тони. Като цяло сме готови за борба ", съобщи за " Петел " Виктор Митев.

" Силата на Спартак е в колектива, отборния дух и качествените футболисти. Водим също и добър подготвителен развой. Хубаво е, че се обиграхме и свикнахме един с различен, което проличава от положителния футбол, който играем и резултатите. Но ние не желаеме да стопираме дотук. Аз съм уверен, че Спартак може да играе и по-силно. Ако не го създадем, ще желаеме най-малко да задържим това равнище, да сме постоянни и да допускаме колкото се може по-малко неточности ", добави Митев.

" Вече се обрисуваха пет тима, които ще се борят за елита, въпреки че е рано да се дават такива съответни поръчки. Към тези пет тима прибавям и Монтана, въпреки че малко изостана. Вече играхме с два от тези тимове, предстоят ни мачове в Миньор, Етър и Монтана, в които ще се види какво равнище сме достигнали. Но аз считам, че спортно-технически Спартак не отстъпва на никой от по този начин оформилите се любимци за елитна промоция. Това се видя и против водача Хебйър, който освен победихме, само че и надиграхме ", сподели още Митев.

" Чух, несъмнено, нашият треньор да споделя, че се борим да се завърнем при майсторите. Но задачите ги дефинират управлението и треньорите. Ние, футболистите, ще продължим да играем и мислим мач за мач. Много е значимо да не допуснем разпределяне, тъй като в тази група всеки може да победи всеки и всеки ще губи точки. Надявам се да продължим да изпитваме наслаждение от играта и да радваме почитателите, а в края на шампионата да имаме мотиви за наслада и задоволство ", приключи Виктор Митев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР