Снимка: Фейсбук/Васил ПетровТреньорът на Спартак Васил Петров похвали своите подопечни

...
Снимка: Фейсбук/Васил ПетровТреньорът на Спартак Васил Петров похвали своите подопечни
Коментари Харесай

Васил Петров: Футболистите на Спартак показаха характер

Снимка: Фейсбук/Васил Петров

Треньорът на Спартак Васил Петров похвали своите подопечни за характера и грамотния футбол, с който са стигнали до обрата и успеха с 5:3 над Марица в Пловдив. Успехът разреши на варненския отбор да поведе в класирането на Втора лига.

„ През първото полувреме имахме надзор върху топката, само че не създадохме голови положения, защото нямахме концепция в третата третина. Остъпвахме и в единоборствата, което мен доста ме нервира, когато имаме почит към домашен отбор. Те също нямаха обстановки, само че поведоха в резултата след наша детинска неточност. След фаул играчите ни потеглиха да се разправят със съдията, домакините извършиха без сигнал и вкараха “, съобщи за „ Петел “ Васил Петров.

„ На почивката променихме доста неща, футболистите се нагърбиха, показахме темперамент и вдигнахме темпото. Двете ни крила станаха по-опасни, за разлика от първото полувреме, бяхме още по-агресивни и печелехме единоборствата. Отново имахме игрови превес, само че към този момент създавахме положения и реализирахме голове. Поздравявам всички играчи за проявения темперамент и реакцията им след почивката “, добави Васил Петров.

„ Вдигнахме високо летвата, само че сме крепко стъпили на земята. Зная, че всички към този момент се преценяват с нас и ще излизат с друга настройка, само че ние не се тормозим, тъй като Спартак е противен тим за всеки. Искаме да продължим постоянно да играем за победа и да построяваме нрав на спечелили “, сподели още Васил Петров.

Запитан по какъв начин ще разяснява алените картони на Владислав Мирчев и сменилия го Даниел Начев, Петров съобщи: „ Владо сподели нещо на съдията и откакто го смениха, му подвигна аления картон, когато към този момент бе на пистата. Що се отнася до Начев, първият му жълт картон бе преувеличен, а най-после реферът му сподели втори при едно по-здраво влизане. “

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР